BeReal'da Konum Paylaşımı Nasıl Kapatılır?

 


Bu sosyal medya uygulamasında gizliliğinizi koruyun.


BeReal'da Konum Paylaşımı Nasıl Kapatılır?



Bir BeReal yayınladığınızda, fotoğrafın nerede çekildiğini onunla birlikte göreceksiniz. Hatta arkadaşlarınızın BeReals'larını aldıkları kesin konumu bir harita üzerinde görebilirsiniz. Gönderilerinizde konumunuzu paylaşmak istemiyorsanız, birkaç adımla kolayca kapatabilirsiniz.


BeReal'de Konum Paylaşımını Devre Dışı Bırakın


BeReals'ınızda olmaması için konumunuzu gizlemek için şu adımları izleyin:


BeReal'inizi o günün iki dakikasında veya geç saatlerde alın, ancak henüz göndermeyin.

Fotoğrafı çektikten sonra, fotoğrafın altında konumunuzla birlikte Konum simgesine dokunun.

Konum Ayarları açılır menüsünde Konum kapalı'ya dokunun .

BeReal'ınız konum bilgisi olmadan fotoğrafın çekildiği zamanı gösterecektir.


BeReal Konum Verilerimi Kullanıyor mu?


BeReal'da Konum Paylaşımı Nasıl Kapatılır?



BeReal, Şartlarında şirketin kullanıcı verilerini satmadığını veya kullanıcılarını gerçek zamanlı olarak izlemediğini belirtir.


Yine de gizliliğinizi korumak istiyorsanız, sadece gönül rahatlığı için olsa bile gönderilerinizde konum paylaşımını kapatmalısınız. Daha fazla gizlilik için, konum simgesinin solundaki Arkadaşlar simgesinin Yalnızca arkadaşlarım olarak ayarlandığını da onaylayın. Bu, yalnızca arkadaş olarak eklediğiniz kişilerin BeReal'inizi görebileceğini onaylar.


Konumum BeReal'da Nasıl Kullanılıyor?


Arkadaşlarınız, BeReal'inizi açtıysanız, gönderinizin üzerinde, gönderdiğiniz saatin yanında yazılı olarak konumunu görebilecekler. Bulunduğunuz yere bağlı olarak bulunduğunuz şehri veya mahalleyi görüntüleyebilir.


BeReal'da Konum Paylaşımı Nasıl Kapatılır?



Birinin BeReal'inin üst kısmındaki konumunun yanındaki üç noktaya dokunarak, BeReal'in çekildiği kesin konumu gösteren bir harita da görüntülenebilir. Bu sadece arkadaşlarla paylaşılmak içindir. BeReal'e eklenen çok sayıda kişi varsa, yabancıların bu özelliği görmemesi için konumu kapatmak isteyebilirsiniz.


BeReal'de Güvende Olun


BeReal'de konum paylaşımını kapatarak kendinizi ve arkadaşlarınızı sosyal medyada daha güvende tutabilirsiniz. Konumunuzu istediğiniz zaman tekrar açabilirsiniz, bu nedenle çevrimiçi olarak biraz daha fazla gizlilik ve güvenlik istiyorsanız her zaman sahip olmanız gereken iyi bir araçtır.


BeReal dahil olmak üzere sosyal medyada kişisel veya hassas bilgileri vermemeyi her zaman unutmayın.


Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski